PullaPöllön pikku nuppu, Bifidus-kani, sairasteli viikonloppuna suht vakavasti, mutta voi nyt paremmin. Pupusen riemuksi väsäilin uutta pallo-kakkumuottia hyväksikäyttäen otukselle pikkuveljen. Isoveljeään harmaampi ja huomattavasti pienempi kanikakku kiinnosti kovasti karvakorvaa, ja ehkä juuri sen vuoksi, että koristelussa käytin sokerimassan lisäksi Suku-Lakuja, joihin pupu-ukko on kovin ihastunut! (Tietenkään en lakuja kanille syötä, mutta kovasti pörrökaveri yrittää niitä aina saada.) Laku ja suklaa houkuttelevat kanin aina sohvan alta kerjuulle, ehkä sen oma turkin väritys on syynä mieltymyksiin... Taiteellisen vapauden nimissä jätin tassujen ruskeat osat pois, sillä ne näyttivät ennemmin tossuilta kuin tassuilta.

Kakku on tehty kaakaokakkupohjaan. Täyteidean nappasin Sokeriperhoselta, tosin hieman määriä muunnellen. Eli Geishan, tuorejuuston, kermavaahdon ja cappuccino-jauheen yhdistelmä löytyy pupun pyllystä, kostutukseen kahvia. Pää on sokerimassalla päällystetty, muotoiltu kakun pala, jota ei ole tarkoitus syödä (ellei välttämättä halua..!)

Pyllyosa on pallomuotin toinen puoli, ja pää on muotoiltu pallon toisesta puolesta.

Isoveli ja pikkuveli:

Hieman harmittaa, etten saanut värjättyä sokerimassaa yhtä kauniin syvän mustaksi kuin Bifun turkki on. Kuvissa kakkukani näyttää hieman harmaammalta kuin luonnossa, mutta on silti huomattavasti vaaleampi kuin esikuvansa.

Takaapäin kakkukani näyttää aivan röhnöttävältä Bifidukselta :) Hännän maalasin valkoisella pastavärillä.