Kun ulkona varjossa on +27 astetta, on PullaPöllön mielestä järkevintä laittaa kinuskia kiehumaan ja paistaa samaan aikaan uunissa piirakkaa...Hieman kuumotti leipominen tällä erää. Joskus lähimenneisyydessä huomasin netissä mansikkapiiraan ohjeen, joka muistutti hieman äidin yleensä puolukasta tekemää piirakkaa. Aiemmin ei ole tullut kokeiltua mansikkaa piirakassa, muita marjoja kyllä, joten mikäs sen parempi rynnistys kesää kohti olisi kuin käyttää vanhat pakastemansikat pois tulevan kesän tuoreiden marjojen edeltä!

Tämä piirakka on makea ja maistuu kesältä. Lisäksi nopea ja helppo tehdä! Koska käyttämäni mansikat olivat siis pakastemarjoja (osaksi sulaneita, osaksi kohmeisia), ne päästivät hieman väriä. Uskoisin, että tuoreita mansikoita käyttämällä mansikan mehut eivät leviä näin paljon. Makuun asia ei vakuttanut mitenkään. Mikäs estäisi mansikkamehun lisäämistä täytteeseen, jotta tulisi vaaleanpunainen piirakka?!

Tässä vielä kuva korkatus biitleskakusta. Jostain syystä kaikista kakusta ottamistani kuvista tuli joko hyvin tummia tai hieman valottuneita...No, ei voi mitään, olen pullanleipoja enkä valokuvaaja! Hieman harmittaa kuvien laatu sillä kakku oli luonnossa ihan oikeasti hiano!