PullaPöllö lähtee Varkauteen tapaamaan ystäväänsä ja mukaan lähtee pikkujoulupullo. Tavallinen viinapullotuliainen olisi tietysti liian tylsä lahja, joten sitä piti tuunata hieman.

Tästä lähdettiin liikkeelle: Tequila Rose Kaakaokermalikööri

Kun pulloon vaihdettiin etiketit....

.....lisättiin kultakimalletta ja tonttumyssy, on tulos tällainen:

Tämäkään ei vielä riittänyt, joten tuli kehiteltyä Tonttujuoma-joulukalenteri. Sievään kääröön kirjoittelin säännöt, jotka lyhyesti menivät näin:

Pussissa on 24 lappua, joihin jokaiseen on kirjoitettu jokin juoma-annos (kahvi, maito, glögi jne. ja tietysti Tonttujuoma!)

Joka päivä 1.-24.12 pitää nostaa yksi lappu ja nauttia lapussa mainittu juoma ja niin monta annosta kuin lapussa sanotaan.

Juoma-astian saa itse valita.

Jos Tonttujuoma loppuu ennen 24.12 (esim. liian suuren juoma-astian vuoksi) tulee se korvata vastaavalla juomalla. Jos Tonttujuomaa taas on jäljellä 24.12 jälkeen tulee se nauttia pikaisesti, viimeistään uutenavuonna.

Juoma-annoksia ei saanut laittaa säästöön kerralla nautittavaksi, mutta jos jotain juoma-annosta ei pystynyt kyseisenä päivänä nauttimaan,  tulee se nauttia seuraavan tilaisuuden tullen.

Toivottavasti Kerttu pitää pullostaan tai vähintäänkin sen sisällöstä ;D

Kunhan palaan reissusta kerron, millaisia suklaakonwehteja tein ihastukseni työharjoittelupaikan tädeille viimeisen työharjoittelupäivän kunniaksi.