Jossain vaiheessa jokainen kakkuilija varmasti pullauttaa uunista ulos kurpitsa-kakun. Näin onnettomasti/onnellisesti kävi myös PullaPöllölle! Kakusta tuli suklaa-kinuskitäytteinen Kinuskikissan ohjetta mukaillen. Tosin keitellessäni kinuskia kondensoidusta maidosta, tuli soitto ja jouduin lähtemään töihin paikkaamaan sairastapausta. Tämän vuoksi kinuski ehti porista vain 2 h, minkä johdosta se jäi hyvin löööyyysäksi. Yritin myöhemmin korjata tapahtunutta liivatteella, mutta

1. laitoin liian vahän liivatetta, enemmän siis ensi kerralla (tai ehkä keitänkin kinuskin yöllä, niin ei tarvitse töihinkään lähteä kesken kaiken ;) )

2. liivate sai kinuskin paakkuuntumaan (paakut sulivat kinuskiin, mutta tosin kinuskikin oli imeytynyt lähes täysin kakkupohjaan) ....mutta enemmän liivatetta, enemmän paakkuja?

Onneksi olin suunnitellut tekeväni kaksi pientä kakkua pyöreisiin kulhoihin, joista ne kumoaisin lautaselle, joten kinuski korkeintaan valuisi kakun päälle. Ja näin tapahtui: kinuski imeytyi kakkupohjiin. Sieltä täältä löytyi hyytynyttä kinuskia, mutta suurin osa oli valunut pois/imeytynyt.

Koristelussa käytin marsipaania, sokerimassaa ja kick-karkkeja, joista tein seitin ja lautasella olevan hämyn. Kokeilin tehdä muutaman haamunkin Kinuskikissa ohjeella. Söpöjä tööttejähän niistä tuli :) Runtelin jonkin verran kurpitsan pintaa, jotta se näyttäisi vähän aidommalta halloween-kurpitsalta. Sellaiselta, joka kasvaa pimeässä paikassa, kummitustalon kupeessa. Pyöreä tasainen kurpitsa olisi ollut liian söpö.